Massivedynamic.co
Happy Body Coaching

Wanneer je werkt aan een gezond, fit en energiek lichaam, wordt het makkelijker ook te werken aan een gezonde, fitte en energieke geest.


Bij Happy Body Company geloven we in de visie “happy body – happier mind”.


Door de sterke verbintenis tussen lichaam en geest in te zetten, ontstaat een krachtig gereedschap om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Onze uitgangspunten

 

Jarenlange ervaring in groepstrainingen kickboksen, in personal training op maat, in small group trainingen naar wens én met 1-op-1 begeleiding van jongeren (al dan niet met een PGB) heeft ons geleerd dat een goede training niet alleen je lichaam maar ook je hoofd in beweging zet.
Jij staat centraal

Wij houden jouw doelen scherp in de gaten. We passen onze aanpak daar op aan. We evalueren je doelen met grote regelmaat. Daarbij is er aandacht voor het “waarom wil je dit zo graag ?” en “wat wil je ermee bereiken?”.

Werken aan jouw doelen

Wij werken samen met jou aan jouw eigen doelen. Dit doen we in een veilige omgeving. En op een gevarieerde en uitdagende manier. Na een sessie ga je zeker weten moe maar voldaan naar huis!

Oprechte aandacht

Jouw wensen en persoonlijke doelen staan centraal. En daarmee gaan we actief aan de slag. Bewegen. Voelen. Praten. Denken. En dat leidt tot verrassende inzichten!

Cohesie

Wij volgen allebei onze persoonlijke insteek. En daarmee bieden we een compleet aanbod. Soms staat het bewegen centraal. Soms het praten. Altijd is ons doel dat jij er blij van wordt!

Geen zin in
"dom geklets"?

Wij snappen dat niet iedereen zit te wachten op eindeloze gesprekken aan tafel of op de bank bij een hulpverlener.

Waar je jezelf bekeken en beoordeeld voelt.

Waar je geconfronteerd wordt met het feit dat je er zelf niet uitkomt. En jezelf daardoor bijvoorbeeld zielig of dom voelt.

Vanuit deze weerstand hebben gesprekken weinig effect.

Bokscoaching kan dan uitkomst bieden!

 
  • Maak je je zorgen over je kind/leerling/vriend/vriendin/cliënt ?

  • Kun je hem of haar zelf niet bereiken?

  • Heb je al “traditionele” ondersteuning door een jeugdwerker, therapeut of andere hulpverlener geprobeerd en had dit weinig effect?

  • Is je kind “gewoon geen prater”?

Bewegen of praten?

Wij bewegen met je mee.
Samen gaan we daadwerkelijk aan de slag.
Je bent je dan minder bewust van het feit dat je “met jezelf aan het werk bent”. En krijgt handvatten en inzichten doordat je actief bezig bent.

Het geeft grip op de zaken waarmee je worstelt, waardoor ze je minder uit het veld slaan.

In het boksen is controle essentieel. Door hiermee te oefenen verruimt het gevoel van controle over je eigen leven. Dit geeft meer overzicht en rust. En daardoor meer zelfvertrouwen. 
Wij bieden ook
Coaching van jongeren en 
jong volwassenen
  • Text Hover
  • Text Hover
Waarom zou ik dit doen?
De overstap van basisschool naar middelbare school, het moeten maken van je examens, op kamers gaan en je zaken zelfstandig moeten regelen, het zijn allemaal zaken die een behoorlijke impact kunnen hebben.
Negatieve en onzekere gevoelens zijn geen zaken die je makkelijk deelt met je omgeving. 

Het is fijn een plek te hebben waar je gezien en gehoord wordt.

Lee-Roy

Ik ben Lee-Roy. Mijn doel is om mensen hun eigen fysieke en mentale kracht te laten ervaren. En ze te begeleiden in het versterken hiervan. Ik geloof er in dat we als mens de plicht hebben elkaar verder te helpen om een gelukkiger mens te worden.

Margit

Ik ben Margit. Ik ben al 20 jaar werkzaam als docent op een Montessori middelbare school. Naast mijn lesgevende taak ben ik ook al die tijd mentor. Ik vind het een voorrecht om jongeren op deze leeftijd te zien ontwikkelen. Ik doe mijn best ze daarin zo goed mogelijk te begeleiden.

Happy Body, Happier Mind!