Massivedynamic.co
Onze missie
Mensen boksen zoals ze praten. Soms bijv. te voorzichtig en omslachtig (teveel rekening houden met de ander). Of heel hard zonder te voelen wat het met de ander doet. 
Wij zijn er van overtuigd dat voor veel mensen het combineren van bewegen en persoonlijke gesprekken veel meer oplevert dan alleen maar kletsen. 
Mensen zijn niet gemaakt om stil te zitten. Bewegen maakt je happy. 
En dit geeft een enorme meerwaarde aan coachingsgesprekken. Door te oefenen met technieken uit het boksen, kun je op een actieve manier grip krijgen op je ontwikkeling. 
Het leven is geen wedstrijd. Geluk is geen schaaltje snoepjes dat je moet leeg eten voordat een ander het doet. Geluk raakt niet op. 
Het is onze missie anderen te inspireren dit inzicht toe te passen. Ons doel is om mensen hun eigen fysieke en mentale kracht te laten ervaren. En ze te begeleiden in het versterken hiervan. 
Ik ben Lee-Roy
Mijn doel is om mensen hun eigen fysieke en mentale kracht te laten ervaren. 
En ze te begeleiden in het versterken hiervan. 
Vanaf mijn vijftiende doe ik aan kickboksen. Het was een jarenlange droom om een vechtsport te leren. Ik heb hier zelf mijn geld voor bij elkaar gespaard. Van huis uit werd namelijk gedacht dat je van vechtsport agressief zou worden.
Het tegendeel bleek het geval. Daar waar ik eerst nog wel eens bij opstootjes betrokken was, is dat vanaf mijn eerste les kickboksen nooit weer gebeurd.
Ik vond het heerlijk om te leren boksen en kickboksen en bleek er ook heel behendig in te zijn.
Ik heb deel genomen aan een aanzienlijk aantal wedstrijden. De weg hiernaar toe is een lange. Elke keer opnieuw moet je jezelf fysiek en mentaal voorbereiden op die paar minuten knallen in de ring. Terwijl er tientallen ogen op je gericht zijn.
Ik geloof er in dat we als mens de plicht hebben elkaar verder te helpen om een gelukkiger mens te worden.
  • Text Hover
Waar ik voor sta
Gaandeweg ging ik steeds vaker training geven. In boksen, kickboksen en MMA. En workshops aan veel verschillende soorten groepen. Dat breidde zich uit naar het geven van personal training. 
Ik kreeg (en krijg) elke keer opnieuw veel energie van het geven van trainingen, maar bleef het zien als een bijbaantje.
Ik was er van overtuigd dat mijn toekomst in business management lag. Totdat ik een baan kreeg op een school voor speciaal onderwijs.
Ik ontdekte daar dat mijn passie bij het werken met mensen ligt. En mijn kracht bij het werken vanuit beweging. En van daaruit verder gaan in gesprek. 
Ik ben Margit
Ik ben gevoelig voor de stemming en emoties van anderen en kon daar vroeger niet goed een grens op zetten. Als kind dompelde ik mij vaak onder in de wereld van de honderden boeken die ik verslond. Ik was onzeker over mijzelf en veel bezig met pleasen van anderen.
Doordat ik aan jiu jitsu ging doen én leiding werd bij een scoutinggroep groeide mijn zelfvertrouwen en zelfinzicht.
Ik heb het nodig om regelmatig te sporten. Met hardlopen maak ik mijn hoofd leeg. 
Met kickboksen zet ik mijn lichaam én mijn hoofd stevig in beweging. 
  • Text Hover
Mijn ervaring
Ik ben moeder van drie geweldige tieners en werk al ruim 20 jaar als docent én mentor op een school voor voortgezet Montessori onderwijs.
De middelbare school periode is een periode waarin jongeren een grote ontwikkeling door maken. Op lichamelijk, sociaal en mentaal gebied. Dit zijn de jaren waarin een kind zich ontwikkelt naar een jong volwassene die zelfstandig kan functioneren in de maatschappij.
Soms gaat dit gestaag en zonder al teveel hobbels. Soms is er sprake van een razende ontwikkeling. Dit kan je onzeker maken over jezelf en over je positie naar anderen.
 Jongeren staan constant met elkaar en met relatieve vreemden (die ze toch vrienden noemen) in contact. In 'real life', maar ook virtueel. 
Het is een klus om je hier staande in te houden. Er is (te) weinig rust voor het ontwikkelen van eigenheid. Uniek en authentiek zijn wordt sneller “vreemd” en “afwijkend” gevonden. Vooral in mijn rol als mentor heb ik het hier veel over. 

Neem contact met ons op

Wij zijn benieuwd naar jouw wensen en jouw vragen!