Veelgestelde vragen

Wat is bokscoaching bij Happy Body Movement?

Bokscoaching is een unieke benadering waarbij we fysieke activiteit, met name boksen, combineren met coachingstechnieken om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Lees hier meer!

Voor wie is bokscoaching geschikt?

Bokscoaching is geschikt voor iedereen die actief aan de slag wil met persoonlijke ontwikkeling, ongeacht leeftijd of conditie.

Is bokscoaching geschikt voor kinderen?

Ja, we bieden ook bokscoaching aan voor kinderen. Neem contact op voor meer informatie over onze jeugdprogramma's.

Moet ik ervaring hebben met (kick)boksen?

Nee, ervaring met boksen is niet nodig. We passen de oefeningen aan op jouw niveau.

Hoe verloopt een typische sessie?

Elke sessie begint met een gesprek over jouw uitdagingen. Vervolgens combineren we coaching met boksoefeningen, gevolgd door evaluatie en praktische stappen voor thuis.

Wat zijn de voordelen van bokscoaching?

Bokscoaching helpt bij het overwinnen van angsten, vergroten van zelfvertrouwen, opbouwen van mentale weerbaarheid, en stimuleert persoonlijke groei.

Wat zijn de kosten voor bokscoaching?

Voor particulieren bedraagt het tarief €245 per maand. Lees hier meer over de tarieven.

Hoe zit het met privacy en vertrouwelijkheid?

Wij hechten veel waarde aan privacy. Alles wat tijdens sessies wordt besproken, blijft vertrouwelijk. Raadpleeg onze [privacyverklaring] voor meer details.

Kan ik een proefsessie doen?

Ja, je kunt een proefsessie aanvragen om kennis te maken met bokscoaching. Neem contact op voor het plannen van een proefsessie. Voor een proefsessie geld het tarief van een losse sessie: €65. Als je besluit om na het kennismakingsgesprek niet verder te gaan, stellen we het op prijs als je ons dit laat weten.

Ik ben niet tevreden over de sessies, wie kan ik hiervoor benaderen?

Als je ooit ergens tegenaan loopt of suggesties hebt, horen we dat graag van je. We zijn er om je te ondersteunen in je bokstraject. Voor klachten kan je terecht bij Solo Partners, ons lidnummer is 149850.

Heb jij een vraag die hier niet tussen staat?

Stuur ons dan je vraag!